INVITATIONER

Invitation til markering af NTKs passage af mere end 30 år som klub & transportnetværk i Nordjylland.
Invitationer er udsendt på medlemsmail.
Har du ikke modtaget din invitation så kontakt os.
Arrangementet: Lørdag den 6. maj 2017 10:30, byder vi på rundvisning i Aalborg Kongres & Kultur Center "bag facaden", Europa Plads 4, 9000 Aalborg. Vi mødes ved hovedindgangen.
Rundvisningen tager ca. 1.5 time, og herefter spiser vi samlet frokost i Restaurant Papegøjehaven.
Tilmelding senest fredag den 31. marts 2017 til: pjp@tdcspace.dk
Deltagelse i nævnte arrangement er gratis for klubbens medlemmer, medlemmer med personligt medlemskab kan naturligvis kun deltage med det pågældende medlem. Medlemmer med firmamedlemskaber kan deltage med op til tre medlemmer.
Vi har en begrænsning på 30 deltagere, så man kommer med i den rækkefølge tilmelding indgår. Ved maks. 30 deltagere, lukker vi for yderligere deltagelse.
Frokosten inkluderer to genstande eller to vand.
For afbud efter tilmelding op til en uge før arrangementet, opkræves kr. 200,00 pr. person.
For afbud herefter eller udeblivelse på dagen opkræves kr. 400,00 pr. person
Hvis man har et virksomhedsmedlemskab, kan stedfortræder møde fra den pågældende virksomhed.
Vi ses.
Invitation til virksomhedsbesøg.
Tema: Pioner i en konkurrencepræget offshore sektor, med høje krav til effektivitet og med logistiske- og transportmæssige udfordringer,

Tirsdag den 4. april 2017, vil vi gerne invitere til et virksomhedsbesøg hos Bladt Industries, Nørredybet 1, 9220 Aalborg Øst.
Vi skal være ved hovedindgangen klokken 16:00, hvor produktionschef Jesper Bangsborg vil modtage os. Der er parkeringsmuligheder ved hovedindgangen.
i forventer, at besøget vil vare ca. 3 timer.

Bladt Industries er en dynamisk og nytænkende aktør på offshore markedet, og har været det lige siden de første havvindmølleparker blev opført. Bladt Industries har været involveret i udviklingen i branchen lige fra den spæde begyndelse.
I 2002 var Bladt Industries således de første nogensinde til at producere en offshore substation.
Bladt Industries er markedsførende inden for udvikling og produktion til offshore sektoren.

Vi håber, at mange af vore medlemmer kan afse tid til at deltage.
Tilmelding til NTK på mail pjp@tdcspace.dk
Alternativt på telefon: 30526470
Deltagelse er gratis for klubbens medlemmer.
Vi kommer til at spadsere en del udendørs.
Der vil ved besøgets afslutning blive serveret en let forfriskning.
Sidste tilmelding: Onsdag den 29. marts 2017.

Vi ser frem til en spændende oplevelse.

Navn, adresse og øvrige kontaktoplysninger
Nordjysk Transportklub - (+45) 30526470 - pjp@tdcspace.dk